Algemeen

Deze website is eigendom van DRJ RAMEN & DEUREN. Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaar je zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Contactgegevens:

Adres maatschappelijk zetel: Varenstraat 1, 9620 Zottegem

Telefoon: 0496 12 00 70

E-mail: info@drj-ramen-en-deuren.be

Ondernemingsnummer: BE 0699.996.936

Disclaimer

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan DRJ RAMEN & DEUREN of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

DRJ RAMEN & DEUREN levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal DRJ RAMEN & DEUREN de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

DRJ RAMEN & DEUREN kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien je onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan je de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. DRJ RAMEN & DEUREN geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website. DRJ RAMEN & DEUREN kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. DRJ RAMEN & DEUREN verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Oost-Vlaanderen bevoegd.

Privacy

DRJ RAMEN & DEUREN is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

DRJ RAMEN & DEUREN verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  •  Voor- en achternaam
  •  E-mailadres
  • Telefoon nummer
  • Bedrijfsnaam, adres gegevens bedrijf, btw-nummer
  •  Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@drj-ramen-en-deuren.be, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

  • DRJ RAMEN & DEUREN verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • DRJ RAMEN & DEUREN analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Je bent niet verplicht om jouw persoonsgegevens vrij te geven, maar het is logisch dat het verlenen van bepaalde diensten onmogelijk wordt wanneer je de verwerking weigert.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren?

DRJ RAMEN & DEUREN bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Zolang je klant bent bij DRJ RAMEN & DEUREN worden jouw gegevens bewaard.
  • Als men geen klant meer is, worden persoonsgegevens verwijderd binnen de 3 maanden, uitgenomen de gegevens die DRJ RAMEN & DEUREN wettelijk moet bijhouden, zoals bijvoorbeeld facturen en boekhoudkundige documenten.
  •  Bij een prospect worden de persoonsgegevens verwijderd  3 maand na het laatste contact.

Delen van persoonsgegevens met derden

DRJ RAMEN & DEUREN verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DRJ RAMEN & DEUREN gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

DRJ RAMEN & DEUREN gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Voor cookies geplaatst door derde partijen (o.a. Google Analytics) verwijzen wij je graag naar de verklaringen die deze partijen op hun respectievelijke websites daarover geven. Let op: wij oefenen geen enkele invloed uit op de inhoud van die verklaringen, noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen: Google Analytics cookies.

Je kan je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Meer informatie over cookies vind je tevens op: http://www.allaboutcookies.org/. Meer informatie over online behavioural advertising en online privacy vind je hier: http://www.youronlinechoices.eu/

Geplaatste cookies

  • Elementor: Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.
    • Type: functionele cookie
    • Bewaring: permanent
    • Functie: volgen van acties door gebruikers op een webpagina
  • Google Analytics: We gebruiken Google Analytics voor websitestatistieken. Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.
    • Type: analytische cookie
    • Bewaring: 1 jaar
    • Functie: opslaan van geanonimiseerde statistieken
  • WordPress: We gebruiken WordPress voor website-ontwikkeling. Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.
    • Type: functionele cookie
  • Google Fonts: We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen. Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.
    • Type: functionele cookie
    • Bewaring: geen
    • Functie: vraagt het IP adres van de gebruiker op
  • Google reCAPTCHA: We gebruiken Google reCAPTCHA voor spampreventie. Voor meer informatie, lees de Google reCAPTCHA Privacyverklaring.
    • Type:  functionele cookie
    • Bewaring: 1 sessie
    • Functie: verzoeken van bots filteren

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door DRJ RAMEN & DEUREN en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@drj-ramen-en-deuren.be.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs hetzij per e-mail naar (info@drj-ramen-en-deuren.be), per post naar Varenstraat 1, 9620 Zottegem, mits bijvoeging van een kopie van jouw identiteitskaart. We reageren zo snel mogelijk, binnen de vier weken, op jouw verzoek .

DRJ RAMEN & DEUREN wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie: Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, email: commission@privacycommission.be

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DRJ RAMEN & DEUREN neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via info@drj-ramen-en-deuren.be.

Laatst gewijzigd op 24 mei 2021.